Rikkes baggrund

Min baggrund…


Er uddannet og eksamineret Oplevelsesorienteret psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut Aarhus. Oprindelig uddannet pædagog fra Peter Sabroe Seminariet, Aarhus. Mange års erfaring indenfor daginstitutionsområdet med børn i alderen fra 0-6 år. Flere års erfaring med samtaleterapi for individuelle, par og familier.
 

Rådgivning/vejledning til forældre vedr. forældre-rolle/lederskab. Supervision til pædagoger, lærere, psykoterapeuter og psykologer. Gæsteunderviser i Kollegial Supervision og Sparring for pædagog-studerende ved VIA University College Aarhus. 

Frivillig rådgiver i Kræftens Bekæmpelse og tilknyttet børnegrupper med børn af kræftsyge forældre. Sorggruppeleder i Børns Vilkår og tilknyttet familiesorggrupper, hvor børn har mistet sin far, mor eller en søskende – familien i centrum med fokus på barnet. Socialpædagog ved Horsens Krisecenter for Voldsramte Kvinder.
 

Familiekonsulent ved Lemvig Kommune. Familiebehandling i hjemmet ved sårbare og udsatte familier. Støtte-/kontaktperson til forældre med anbragte børn.